F.A.Qs

Kupljena vozačka dozvola poslat će vam se putem nacionalne ili međunarodne brodske agencije, ovisno o zemlji. Obično koristimo DHL usluge. Prijenos ovog dokumenta vrši se na najbolji mogući način.

Kupnja vozačke dozvole na ovom mjestu kreće se od 700 £, 900 €, a može koštati i do 2100 £, ovisno o traženoj kategoriji. Trošak dostave vaše vozačke dozvole uključen je u ovu uplatu. Uz to, vozačka se dozvola kupuje u dva dijela, pola prije i pola nakon ultra sigurne isporuke dokumenta.

Od trenutka kada predate svoje podatke ispunjavanjem našeg obrasca koji sadrži sve identifikacijske dokumente potrebne za dobivanje vaše vozačke dozvole, morat ćete pričekati 5 do 6 dana da se vaša vozačka dozvola pošalje na vašu. adresu, prema vlastitom nahođenju s našeg redovnog kanala.

Sigurno ne. Ako ste već upisani u autoškolu, još uvijek možete pohađati tečajeve vožnje, posebno one praktične. Ne morate polagati pisani i praktični ispit. Olakšavamo vam dobivanje licence, ali morate znati voziti.

Usluge na ovom web mjestu podliježu strogim propisima o zaštiti podataka, u kojima je anonimnost kupca u potpunosti zaštićena ručno i šifriranjem podataka. To znači da podaci uneseni na ovom web mjestu nisu dostupni trećim stranama i hakerima.

Naravno da ne, vozačka dozvola koju ste dobili potpuno je legalna i registrirana u vladinim bazama podataka koje se odnose na vaš dokument, tako da nikada nećete imati problema s policijom ili bilo kojom drugom institucijom ili osobom.

Napominjemo da je prilikom stavljanja vaše narudžbe vrlo važan korak pružanje vaših proizvodnih podataka kao osobnih podataka o vama. Naša je dužnost zaštititi podatke kako bismo zaštitili svoje kupce od rizika. Da bismo zaštitili vaše podatke, koristimo bazu podataka koju je stvorila naša organizacija koja pohranjuje sve podatke naših kupaca i koristimo napredne tehnologije kako bismo zaštitili ovu bazu podataka od nekih hakera podataka. Iz ovog jednostavnog sigurnosnog razloga ne prikazujemo primjere svog rada, jer su se uzorci pokazali neprofesionalnima, jer to znači da vlasnik ovog testnog dokumenta riskira nepoznato. Tako reći, vaši su podaci kod nas na sigurnom i neće se proslijediti trećim stranama iz bilo kojeg razloga.